Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Результати роботи управління з питань запобігання та виявлення корупції Центрального управління впродовж січня – березня 2024 року

опубліковано 05 квітня 2024 о 08:47

Упродовж звітного періоду співробітниками управління з питань запобігання та виявлення корупції (далі – Управління) Центрального міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків (далі – Міжрегіональне управління) організовано та проведено 10 організаційно - роз’яснювальних заходів (розміщення публікацій на суб – сайті Міжрегіонального управління офіційного веб - порталу ДПС, соціальних мережах, лекційні заняття, інші заходи, без врахування показників із надання методичної та консультаційної допомоги структурним підрозділам). Проведено 103 заходи з надання методичної та консультаційної допомоги окремим працівникам Міжрегіонального управління, у тому числі в заповненні декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Від працівників Міжрегіонального управління отримано 2 повідомлення про наявність в їх службовій діяльності потенційного конфлікту інтересів, за результатами розгляду яких вжито відповідних заходів врегулювання.

Управлінням забезпечено розгляд 12 звернень, повідомлень і скарг громадян, громадських організацій щодо можливих порушень працівниками Міжрегіонального управління вимог чинного законодавства, у тому числі антикорупційного. 

Проведено (взято участь у проведенні) 10 перевірочних заходів (перевірки, дисциплінарні провадження, службові розслідування). 

За результатами розгляду матеріалів перевірки направлених Управлінням, Департаментом стратегічних розслідувань Національної поліції України у місті Києві складено протокол про вчинення адміністративного правопорушення працівником Міжрегіонального управління (ст. 172-8 КУпАП).

До Національного агентства з питань запобігання корупції направлено 27 повідомлень за встановленими фактами неподання / несвоєчасного подання електронної декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави (далі – Декларація), з урахуванням осіб які припинили діяльність в органах ДПС. 

За результатами розгляду направленого Управлінням повідомлення, Департаментом стратегічних розслідувань Національної поліції України в місті Києві складено 1 протокол про вчинення адміністративного правопорушення в частині неподання / несвоєчасного подання декларації (ст. 172-6 КУпАП).