Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Управління організації роботи

опубліковано 28 жовтня 2021 о 15:01

Організаційно розпорядче управління 31-00-01

Начальник управління : Дусяк Степан Павлович

Структура управління

Відділ організації та планування роботи

Відділ моніторингу та контролю

Відділ організації документування і роботи з документами

Сектор організаційного супроводження

Відділ розгляду звернень громадян та доступу до публічної інформації

Основні завдання управління:

1. Організаційно-методичне забезпечення заходів з удосконалення чинної організаційної структури та оптимізації штатної чисельності структурних підрозділів Міжрегіонального управління, упорядкування покладених на них функцій та процедур.

2. Розробка та затвердження в установленому порядку, методологічне супроводження Регламенту Міжрегіонального управління, контроль за його дотриманням.

3. Методологічне забезпечення поточного планування діяльності структурних підрозділів Міжрегіонального управління, формування проєктів поточних планів роботи Міжрегіонального управління на рік та півріччя, їх затвердження у встановленому порядку та доведення до виконавців.

4. Здійснення системного автоматизованого та дистанційного контролю за виконанням структурними підрозділами Міжрегіонального управління контрольних завдань, визначених актами органів державної влади та дорученнями органів вищого рівня, завдань до іншої вхідної кореспонденції, звернень і запитів народних депутатів України, депутатів місцевих рад, доручень керівництва ДПС до іншої вхідної кореспонденції та власних рішень.

5. Приймання, реєстрація, обробка, постановка на автоматизований контроль завдань у системі електронного документообігу вхідної кореспонденції (крім звернень громадян, фізичних осіб – підприємців, запитів на отримання публічної інформації) та приймання, реєстрація, обробка вихідної кореспонденції. Ведення обліку документів, забезпечення їх зберігання, оперативного пошуку, доставки та надання інформації щодо них.

 6. Укомплектування, зберігання, облік та використання архівних документів, забезпечення дотримання єдиного порядку відбору, обліку, зберігання, використання документів на усіх видах матеріальних носіїв інформації, що створюються структурними підрозділами та відокремленими структурними підрозділами Центрального міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків для передачі документів на державне зберігання.

7. Організація діловодства та контроль за розглядом звернень громадян та запитів на отримання публічної інформації, а також забезпечення доступу до публічної інформації.

8. Оприлюднення наборів даних у формі відкритих даних на Єдиний державний вебпортал відкритих даних та на субсайті Міжрегіонального управління офіційного вебпорталу ДПС;

9. Організація особистого прийому громадян посадовими особами Міжрегіонального управління та розгляду звернень громадян;

10. Розгляд інформації, яка надійшла на сервіс «Пульс» та вжиття заходів щодо усунення вказаних недоліків.

11. Здійснення організаційних та координаційних заходів щодо забезпечення оперативної взаємодії начальника Міжрегіонального управління  зі структурними підрозділами та методологічне супроводження організації проведення апаратних нарад Міжрегіонального управління за участі керівників структурних підрозділів Міжрегіонального управління та інших нарад.

Адреса розташування: м.Київ, вул.Кошиця, 3

Контактний телефон: 454-09-00