Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Протягом першого півріччя 2021 року платники щомісячно отримували відшкодування ПДВ в межах 3,0 млрд гривень – Роман КРІЛЬ

опубліковано 08 липня 2021 о 09:16

Протягом січня-червня 2021 року платники Центрального управління отримали 18,4 млрд грн відшкодування податку на додану вартість, або 25% від загальної суми відшкодування по країні в цілому. Середньомісячний обсяг відшкодування становив 3,1 млрд гривень. Про це повідомив заступник начальника Центрального міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків Роман Кріль.

Він підкреслив, що ведення бізнесу відповідно до норм законодавства та відсутність ризикових транзакцій при формуванні податкового кредиту – це  запорука отримання відшкодування ПДВ в терміни визначені Податковим кодексом України (два місяці) та без процесу апеляційного і судового оскарження.

«Партнерами податкової служби можуть бути лише платники, які усвідомлюють важливість неухильного дотримання норм податкового законодавства та добросовісно сплачують податки, що в подальшому забезпечує розвиток та життєздатність держави», - наголосив Роман Кріль.