Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Адмінпослуги, які надає податкова служба користуються постійним попитом у платників

опубліковано 08 липня 2021 о 11:29

Якість послуг, які надає Держава, характеризує, в тому числі, і рівень її розвитку. Адміністративні послуги, які надають органи Державної податкової служби знаходяться на відповідному якісному рівні та користуються постійним попитом у платників податків. Про це зазначив заступник начальника Центрального міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків Павло Чернов.

За його словами, впродовж січня-червня поточного року найбільше великі платники потребували адміністративних послуг у вигляді реєстрації книг обліку розрахункових операцій. Так, станом на 1 липня поточного року їх було зареєстровано 17,4 тис. Крім того, досить запитуваною залишається послуга щодо реєстрації реєстраторів розрахункових операцій, яких за першу половину поточного року зареєстровано понад 8 тис.

За цей же час отримано довідок про відсутність заборгованості з платежів до бюджету, кількість яких склала 4,3 тис. та зареєстровано 1,2 тис. розрахункових книг. Крім того, за 6 місяців платникам податків Центрального управління видано 748 довідок, які підтверджують статус податкового резидента України.

Загалом же, з початку року до Центрального управління надійшло понад 32 тис. звернень суб’єктів господарювання щодо надання адміністративних послуг та сервісів, і кожне з цих звернень було вчасно і на належному рівні відпрацьоване.

Нагадаємо, що з переліком послуг, які надаються Центральним міжрегіональним управлінням ДПС по роботі з великими платниками податків, а також із зразками відповідних документів, ви можете на субсайті управління в розділі «Адміністративні послуги» за посиланням https://cvp.tax.gov.ua/diialnist/mistsya-nadannya-administrativnih-poslu/