Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

З початку року великі платники отримали майже 18 тисяч адмінпослуг

опубліковано 09 серпня 2022 о 10:35

Впродовж січня-липня поточного року найбільше великі платники потребували адміністративних послуг у вигляді реєстрації книг обліку розрахункових операцій. Так, станом на 1 серпня поточного року їх зареєстровано 11,4 тис. Крім того, досить запитуваною залишається послуга щодо реєстрації реєстраторів розрахункових операцій, яких за сім місяців зареєстровано майже 4 тис.

За цей же час отримано довідок про відсутність заборгованості з платежів до бюджету, кількість яких склала 2,1  тис. та зареєстровано 217 розрахункових книг. Крім того, з початку року платникам податків Центрального управління видано 362 довідки, які підтверджують статус податкового резидента України та 90 довідок про сплачений нерезидентом в Україні податок на прибуток (доходи).

Загалом же, за сім місяців до Центрального управління надійшло майже 18 тис. звернень суб’єктів господарювання щодо надання адміністративних послуг та сервісів, і кожне з цих звернень було вчасно і на належному рівні відпрацьоване.

Нагадаємо, що з переліком послуг, які надаються Центральним міжрегіональним управлінням ДПС по роботі з великими платниками податків, а також із зразками відповідних документів, ви можете на субсайті управління в розділі «Адміністративні послуги» за посиланням https://cvp.tax.gov.ua/diialnist/mistsya-nadannya-administrativnih-poslu/