Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Премії, робота з родичами й освітяни, які працюють за сумісництвом: НАЗК оновило Методичні рекомендації з конфлікту інтересів

опубліковано 03 листопада 2022 о 13:57

Управління з питань запобігання та виявлення корупції Центрального міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків повідомляє, що НАЗК оновило Методичні рекомендації щодо застосування окремих положень Закону України «Про запобігання корупції».

 «Чи є в мене конфлікт інтересів, якщо…» так починається найпопулярніше питання, з яким посадовці звертаються до НАЗК.

Особливу увагу НАЗК приділяє саме тим питанням, що спричиняють найбільші складнощі для посадовців та оновленню позиції відповідно до останніх змін у законодавстві.

Власне, з огляду на такі зміни та популярність окремих питань серед публічних службовців, НАЗК оновило Методичні рекомендації щодо застосування окремих положень Закону України «Про запобігання корупції» щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів, дотримання обмежень щодо запобігання корупції (далі — Методичні рекомендації).

З оновленими Методичними рекомендаціями можна ознайомитися за посиланням:

https://nazk.gov.ua/uk/novyny/premiyi-robota-z-rodychamy-j-osvityany-yaki-pratsyuyut-za-sumisnytstvom-nazk-onovylo-metodychni-rekomendatsiyi-z-konfliktu-interesiv/