Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Протягом березня 2021 року Міжрегіональним управлінням отримано та забезпечено своєчасне надання відповідей на 3 запити

опубліковано 02 квітня 2021 о 14:07

Протягом березня 2021 року Міжрегіональним управлінням отримано та забезпечено своєчасне надання відповідей на 3 запити на отримання публічної інформації; за відповідний період 2020 року 15 запитів.

Заявниками запитів були юридичні особи – 1, фізичні особи – 2; спосіб подання – електронною поштою – 2, поштою – 1.

За змістом запити стосувались надання інформації по документальній плановій перевірці підприємства, про кількість проведених розрахункових операцій підприємством та  помилкової сплати коштів.

Згідно з вимогами статті 20 Закону України від 13 січня 2011 року
№ 2939-VI «Про доступ до публічної інформації» відповіді на запити надано в строки (не пізніше 5 робочих днів з дня отримання запиту).

Скарг на дії працівників Міжрегіонального управління стосовно порушень законодавства щодо організації доступу до публічної інформації не зареєстровано.

Протягом березня 2021 року до Міжрегіонального управління надійшло 6 звернень від громадян; за аналогічний період 2020 року надійшло 16 звернень.

Скарг на недоліки у роботі до підрозділів Міжрегіонального управління не надходило.

Протягом березня 2021 року звернень на сервіс «Пульс» не надходило.

Сервіс «Пульс» приймає звернення громадян та суб’єктів господарювання (далі – Заявники) щодо неправомірних дій та бездіяльності, можливі корупційні правопорушення у сфері службової діяльності з боку конкретних посадових осіб структурних підрозділів ДПС та її територіальних органів (далі – Інформація).

Заявники можуть надати Інформацію за номером телефону Контакт-центру ДПС 0800-501-007, обравши на інтерактивному голосовому автовідповідачі напрямок «5», та скориставшись послугою «Залиште запитання – ми Вам зателефонуємо» і на електронну пошту idd@tax.gov.ua.

Про результати розгляду Інформації клієнти повідомляються невідкладно або протягом 3 робочих днів. Якщо інформація потребує додаткового розгляду, то загальний термін її опрацювання може бути подовжено.