Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Наказ Центрального міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків від 12.10.2023 №278 "Про організацію співпраці з платниками податків через комунікаційну податкову платформу Центрального міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків "

опубліковано 12 жовтня 2023 о 16:36

ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА СЛУЖБА УКРАЇНИ

ЦЕНТРАЛЬНЕ МІЖРЕГІОНАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ ДПС ПО РОБОТІ З ВЕЛИКИМИ ПЛАТНИКАМИ ПОДАТКІВ

Н А К А З

від 12.10.2023                                Київ                                        №278

 

Про організацію співпраці з платниками

податків через комунікаційну податкову

платформу Центрального міжрегіонального

управління ДПС по роботі з великими платниками податків  

 

На виконання вимог пункту 7 наказу ДПС від 23.08.2023 № 687 «Про організацію співпраці з інститутами громадянського суспільства та бізнес-асоціаціями» (далі – наказ № 687), з метою забезпечення належної взаємодії Центрального міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків (далі – Міжрегіональне управління) з інститутами громадянського суспільства, бізнес-асоціаціями, що представляють інтереси платників податків тощо 

 НАКАЗУЮ: 

1.Визначити координатором комунікаційної податкової платформи Міжрегіонального управління (далі – КПП) заступника начальника Антіпову Олену, співкоординатором КПП – завідувача сектору інформаційної взаємодії Лавринчук Ірину. 

2. Затвердити такі, що додаються:

2.1. Перелік відповідальних осіб сектору інформаційної взаємодії за отримання та передачу на реєстрацію звернень, що надходять на електронну поштову скриньку КПП cvp.ikc@tax.gov.ua; 

2.2. Перелік відповідальних осіб за організацію роботи з розгляду звернень, які надходять на електронну поштову скриньку КПП, у структурних підрозділах Міжрегіонального управління. 

3. Управлінню організації роботи (Дусяк Степан) забезпечити реєстрацію звернень, які надходять на електронну поштову скриньку КПП, відповідно до вимог Інструкції з діловодства у Центрального міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків, затвердженої наказом Міжрегіонального управління від 01.02.2021 № 89 (зі змінами). 

4. Керівникам структурних підрозділів Міжрегіонального управління забезпечити: 

4.1. належний оперативний розгляд звернень, які надходять на електронну поштову скриньку КПП, у межах компетенції. 

Термін – постійно; 

4.2. на період відсутності відповідальних осіб, визначених пунктом 2.2. пункта 2 цього наказу, передачу виконання їх функцій іншим працівникам підпорядкованого структурного підрозділу; 

4.3. участь у заходах, які проводяться у межах роботи КПП, працівників підпорядкованих структурних підрозділів Міжрегіонального управління. 

Термін – постійно; 

4.4. надання до сектору інформаційної взаємодії звітів про заходи, проведені у межах роботи КПП, за формою згідно з додатком. 

Термін – після проведення заходу. 

5. Сектору інформаційної взаємодії (Лавринчук Ірина) забезпечити: 

5.1. надання звітів про заходи, проведені у межах роботи КПП, до Департаменту організації роботи Служби згідно з формою, доведеною наказом № 687. 

Термін – щоп’ятниці. 

6. Управлінню інформаційних технологій (Ткаченко Олег) забезпечити належну роботу електронної поштової скриньки, створеної для функціонування КПП. 

7. Вважати таким, що втратив чинність наказ Міжрегіонального управління від 25.08.2023 № 222 «Про визначення відповідальних осіб».

8. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою. 

 

Начальник                                                                                              Микола ЧМЕРУК