Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Виникли податкові запитання? Використовуйте ЗІР!

опубліковано 06 серпня 2021 о 10:02

Центральне міжрегіональне управління ДПС по роботі з великими платниками податків нагадує, що Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс (далі - ЗІР) створено у рамках Електронного Уряду з урахуванням тенденцій розвитку інформаційних технологій у сфері побудови веб-ресурсу та має на меті забезпечити суспільство своєчасною, достовірною і повною довідковою інформацією.

ЗІР наповнюється інформацією, яка містить загальну позицію Державної податкової служби (далі – ДПС) із застосуванням норм податкового та іншого законодавства, контроль за додержанням якого покладено на ДПС, без врахування особливостей конкретного платника податків та специфіки конкретних ситуацій.

Користувачі ЗІР мають можливість в один клік здійснити вибірку та ознайомитись із запитаннями-відповідями та останніми змінами податкового законодавства.

Функціонал ресурсу забезпечує можливість пошуку інформації по певному податку, напрямку діяльності, в т.ч. з використанням ключових слів, шляхом перегляду за певні періоди інформації, при цьому не лише по запитаннях-відповідях, розміщених в Базі знань, але і по відповідях на письмові звернення, які були надані з використання Бази знань, назвах нормативних та інформаційних документів.

Скористатись ЗІР можна через офіційний веб-портал ДПС (вкладка «Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс») або безпосередньо через пошукову систему в Інтернет мережі, зазначивши назву ресурсу.

Користуйтеся сервісами податкової служби та заощаджуйте свій час!

 

А також, спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»

https://t.me/infoTAXbot

та підписуйтесь на телеграм-канал ДПС

https://t.me/tax_gov_ua

Будьте в курсі всіх податкових трендів!