Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Фахівцями Центрального управління надано понад 50 тисяч адміністративних послуг

опубліковано 20 вересня 2021 о 09:45

Фахівцями Центрального управління за січень-серпень поточного року надано 51 тисячу адміністративних послуг. Аналізуючи кількісні показники та їх зміст, заступник начальника Центрального міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків Павло Чернов зазначив, що майже 87% займають послуги з реєстрації касових апаратів та книжок ОРО та РК.

Так, Центральним управлінням зареєстровано майже 22,9 тисяч книг обліку розрахункових операцій, зареєстровано 19,6 тисяч касових апаратів, оформлено понад 1,7 тисяч розрахункових книжок.

На другому місці за популярністю (11%)  – отримання довідок про відсутність заборгованості з платежів до бюджету – 5,7 тисяч довідок, на третьому (2%) – видача довідки про сплачений нерезидентом в Україні податок на прибуток (доходи) та підтвердження статусу податкового резидента України – майже 1,1 тисяч наданих адміністративних послуг.

Нагадуємо, що з переліком послуг, які надаються Центральним міжрегіональним управлінням ДПС по роботі з великими платниками податків, а також із зразками відповідних документів, можна ознайомитися на субсайті управління в розділі «Адміністративні послуги» за посиланням:  https://cvp.tax.gov.ua/diialnist/mistsya-nadannya-administrativnih-poslu/