Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

До місцевого бюджету Києва великі платники сплатили на 17% більше ніж торік

опубліковано 21 вересня 2021 о 09:59

З початку року до місцевого бюджету м. Києва великими платниками Центрального управління сплачено 10,7 млрд грн, а це майже 30 % від надходжень податкових платежів по місту. Про це повідомив заступник начальника Центрального міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків Павло Чернов.

За його словами, великі платники спрямували до скарбниці Київської громади на 1,5 млрд грн або на 17 % більше, ніж у січні-серпні 2020 року.

З початку року сплачено 5,8 млрд грн податку на доходи фізичних осіб. Цей показник збільшився до аналогічного періоду 2020 року на 909 мільйонів або на понад 18 %.

Також, скарбниця м. Києва отримала від великого бізнесу 3,5 млрд грн податку на прибуток, або на 16 % більше ніж у минулому році.

За нерухоме майно відмінне від земельної ділянки великі платники направили до казни 215 млн грн, що в 1,4 рази або на 60 млн грн більше ніж у 2020 році.

451 млн грн акцизного податку бюджет Києва отримав від роздрібного продажу підакцизної продукції великими платниками Центрального управління, а це майже половина від зазначеного платежу в цілому по місту.