Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Оприлюднено План-графік проведення документальних планових перевірок платників податків на 2022 рік

опубліковано 30 грудня 2021 о 10:57

Головний принцип контрольно-перевірочної роботи податківців – вибірковість контролю на основі ризиків у діяльності платників податків. Ретельному аналізу підлягають всі суб’єкти господарювання з найбільшими ризиками несплати податків – з урахуванням належності до фінансово-промислових груп, секторів економіки та в комплексі з контрагентами, які можуть бути задіяні в схемах мінімізації. Про це повідомила заступник начальника Центрального міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків Анна Пужа-Череда.

24.12.2021 року на вебсайті ДПС України оприлюднено План-графік проведення документальних планових перевірок платників податків на 2022 рік. З ним можна ознайомитися за посиланням https://tax.gov.ua/diyalnist-/plani-ta-zviti-roboti-/545291.html».

«До плану – графіку проведення документальних планових перевірок на 2022 рік включено 32 великих платника податків Центрального управління. Це в основному підприємства, що здійснюють діяльність у сфері  оптової та роздрібної торгівлі, підприємства транспорту, переробної промисловості та суб’єкти господарювання, що здійснюють фінансову та страхову діяльність» - додала заступник керівника.