Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Порядок отримання витягу з Реєстру неприбуткових установ та організацій

опубліковано 17 січня 2022 о 10:35

Центральне міжрегіональне управління ДПС по роботі з великими платниками податків нагадує, що неприбутковим підприємством, установою та організацією (далі – неприбуткова організація) для цілей оподаткування податком на прибуток підприємств є підприємство, установа, організація, що одночасно відповідає вимогам, встановленим п.133.4 ст.133 Податкового кодексу України від 02.12.2010 №2755-VI зі змінами та доповненнями (далі – Податковий кодекс).

У разі необхідності неприбуткова організація може отримати витяг з Реєстру неприбуткових установ та організацій в контролюючому органі за основним місцем обліку.

Для отримання витягу необхідно подати Запит за формою згідно з Додатком 3 до Порядку ведення Реєстру неприбуткових установ та організацій, включення неприбуткових підприємств, установ та організацій до Реєстру та виключення з Реєстру, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 13.07.2016 №440. При цьому, заповненню підлягають всі розділи запиту. Запит обов’язково має бути підписаний керівником або особою, що має право підпису документів неприбуткової організації, із зазначенням дати.

Способи подання Запиту:

- поштою;

- безпосередньо до контролюючого органу. Неприбуткова організація, основним місцем обліку якої є Центральне міжрегіональне управління ДПС по роботі з великими платника податків, може звернутись за адресою : м.Київ, Львівська площа, 8.

Режим роботи:

понеділок-четвер з 08.00 до 17.00

п’ятниця з 08.00 до 15.45

перерва з 12.00 до 12.45

- засобами інформаційно-телекомунікаційної системи «Електронний кабінет», за посиланням: cabinet.tax.gov.ua (розділ «листування з ДПС»).

Термін надання зазначеної адміністративної послуги – 3 робочі дні.

Отримати витяг з Реєстру заявник може особисто або через законного представника безпосередньо в контролюючому органі, або поштовим відправленням на вказану при поданні заяви адресу (рекомендованим листом).