Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У вересні великий бізнес сплатив 10,7 млрд грн податків

опубліковано 06 жовтня 2022 о 11:29

Великі платники податків у складний воєнний час підтримують нашу державу сумлінно сплачуючи до бюджету податки. Завдяки активній громадянській позиції платників держава стабільно отримує кошти для забезпечення Збройних Сил України та соціальних виплат.

Так, протягом вересня 2022 року платниками Центрального міжрегіонального управління ДПС по роботі з ВПП забезпечено збір платежів до загального фонду Державного бюджету в розмірі 10,7 млрд гривень.

Доля платежів від великого бізнесу, що обслуговується Центральним  управлінням, за результатами вересня 2022 року склала майже 19,5 відсотків від платежів до держбюджету по Україні.

У розрізі основних податків до Державного бюджету надійшло по податку на додану вартість 7,2 млрд грн, по акцизному податку з вироблених в Україні підакцизних товарів – 1 млрд грн, по податку на прибуток – 0,5 млрд гривень.

Слід відмітити зростання надходжень до держбюджету в порівнянні з вереснем 2021 року по податку на прибуток на 299,9 млн грн або в 2,7 рази більше, по акцизному податку з вироблених в Україні підакцизних товарів на 45,7 млн грн або на 4,9 % більше.

Дякуємо платникам за вчасно сплачені податки та фінансову підтримку держави!