Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Центральному управлінні відбулася онлайн-зустріч з компаніями-членами Європейської Бізнес Асоціації

опубліковано 04 листопада 2022 о 14:03

Сьогодні, у рамках роботи комунікаційної податкової платформи, відбулася онлайн-зустріч фахівців Центрального міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з компаніями-членами Європейської Бізнес Асоціації. Під час заходу було обговорено ряд питань, зокрема щодо причин зупинки реєстрації податкових накладних/розрахунків коригування, процедури подання таблиці даних платника податку тощо.

Також, учасникам івенту були роз’яснені зміни в порядку зупинення реєстрації податкових накладних, які запроваджені  постановою Кабінету Міністрів України від 12.10.2022 № 1154 «Про внесення змін до Порядку зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних».

Фахівцями Міжрегіонального управління надано вичерпний перелік відповідей на всі запитання платників, які виникали під час зустрічі.

Нагадуємо, що працює комунікаційна податкова платформа. Команда Міжрегіонального управління завжди готова до діалогу з бізнесом та здійснює всі необхідні заходи аби максимально оперативно та результативно реагувати на звернення платників податків. Кожне звернення, яке надходить на адресу платформи, швидко опрацьовується та надається зворотній зв'язок.

Електронна адреса для звернень: cvp.ikc@tax.gov.ua.