Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Де знайти реквізити рахунків для сплати податків, зборів, ЄСВ та інших платежів до бюджету?

опубліковано 30 червня 2023 о 09:54

Центральне міжрегіональне управління ДПС по роботі з великими платниками податків нагадує, що з реквізитами рахунків для сплати податків, зборів та платежів, відкритих Державною казначейською службою України,  можна ознайомитись на  субсайті Центрального міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків або на вебпорталі ДПС.

В рубриці "Рахунки для сплати платежів" можна знайти інформацію про: 

1. Реквізити рахунків для сплати податків, зборів та платежів до державного та місцевих бюджетів; 

2. Реквізити рахунків для сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування; 

3. Реквізити рахунків за надходженнями до місцевих бюджетів Автономної Республіки Крим та міста Севастополя для сплати боргів з місцевих податків та зборів розміщені на субсайті Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі. 

У разі необхідності перевірки реквізитів рахунків для сплати податків зборів та платежів до державного та місцевих бюджетів, для сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування або виникають питання при заповненні реквізиту «Призначення платежу» розрахункових документів пропонуємо звертатись за телефоном (044)454-09-84, або на Електронну скриньку Комунікаційної податкової платформи: cvp.ikc@tax.gov.ua