Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Представники Центрального управління взяли участь у нараді КМДА

опубліковано 06 липня 2023 о 14:14

Сьогодні, фахівці Центрального міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків, начальник управління по роботі з податковим боргом Валентин Тетянчук та начальник управління економічного аналізу Оксана Федюрко, взяли участь у засіданні постійної комісії Київської міської ради з питань архітектури та земельних відносин.

Нарада була присвячена обговоренню питань надходжень платежів та погашення боргу з плати за землю. 

Під час заходу представники податкової розповіли про проведену роботу в частині надходжень до бюджету м. Києва та погашення наявного боргу.

Так, протягом І півріччя 2023 року великим  платниками Центрального міжрегіонального управління ДПС по роботі з ВПП сплатили до місцевого бюджету міста  328,7 млн грн плати за землю (земельний податок та/або орендна пата за земельні ділянки), що на 4,9% або на 15,4 млн грн більше в порівнянні з аналогічним періодом минулого року. 

Крім того, було зазначено, що завдяки вжитим заходам фахівців  управління по роботі з податковим боргом, погашено заборгованість на суму 23,6 млн грн, в тому числі банківськими установами, що перебувають в стадії ліквідації – на суму 22,2 млн гривень.