Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податкова платформа в дії!

опубліковано 29 лютого 2024 о 13:27

У рамках роботи комунікаційної податкової платформи відбулася онлайн-зустріч керівництва Центрального міжрегіонального управління ДПС по роботі з ВПП з представниками компаній-членів Американської торгівельної палати в Україні. До заходу долучилось майже 40 представників бізнесу.

Розмову присвятили обговоренню нагальних питань, які наразі цікавлять бізнес-спільноту.

Зокрема, говорили про останні зміни в податковому законодавстві, відшкодування ПДВ, блокування податкових накладних. 

Команда Міжрегіонального управління завжди готова до діалогу з бізнесом та здійснює всі необхідні заходи аби максимально оперативно та результативно реагувати на звернення платників податків. Кожне звернення, яке надходить на адресу платформи, швидко опрацьовується та надається зворотній зв'язок. 

«Наша команда відкрита до діалогу з бізнесом, ми прагнемо створити найсприятливіші умови для роботи наших платників. Такі зустрічі корисні як для нас податківців так і для вас. На них ми знаходимо відповіді на нагальні питання», - зазначив Микола Чмерук.

Нагадуємо, що працює комунікаційна податкова платформа, за допомогою якої, представники інститутів громадянського суспільства та бізнес-асоціацій зможуть більш оперативно та якісно комунікувати з податківцями. Для цього необхідно надіслати звернення на електронну скриньку платформи.

Електронна адреса для звернень: cvp.ikc@tax.gov.ua.