Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Проведено «круглий стіл» з представниками великого бізнесу

опубліковано 15 березня 2024 о 14:01

Про особливості звітування з податку на прибуток говорили сьогодні в Центральному міжрегіональному управлінні ДПС по роботі з великими платниками податків під час «круглого столу» з представниками компаній – членів Європейської Бізнес Асоціації. У заході взяли участь понад 30 представників підприємств.

У ході зустрічи були розглянуті питання щодо заповнення квартальної звітності та застосування податкових різниць, виправлення помилок минулих періодів, новації у заповненні додатка РІ.

Крім того, обговорювалось звітування резидентів ДіяСіті на загальній системі оподаткування тощо.

Фахівці Центрального управління надали ґрунтовні відповіді на різноманітні актуальні питання адміністрування податків і зборів.  

Звертаємо увагу на важливості використання ресурсів ДПС у пошуку корисної для платників інформації, адже розʼяснення новацій податкового законодавства та окремих питань податкової сфери систематично оприлюднюються на вебпорталі ДПС. 

Нагадуємо, що для оперативної комунікації з бізнесом в органах ДПС діють комунікаційні податкові платформи. Отримати розʼяснення також можна за телефонами «гарячих ліній» та у Контакт-центрі ДПС

Крім того, на вебпорталі ДПС функціонує розділ «Онлайн-навчання», в якому зібрано корисну для платників інформацію щодо оподаткування. Розділ розміщено за посиланням https://tax.gov.ua/baneryi/onlayn-navchannya