Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

ДО УВАГИ ПЛАТНИКІВ!

опубліковано 28 травня 2024 о 09:18

Щодо приймання та первинного опрацювання документів,

які надходять до Центрального міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків (далі-Міжрегіональне управління)

 Відповідно до постанови  КМУ від 17 січня 2018р №55(зі змінами) та наказу ДПС України від 31 грудня 2020р №783 9зі змінами) доставка документів до Міжрегіонального управління здійснюється з використанням:

1. засобів поштового зв’язку, кур’єрською та фельд’єгерською службами (фельд’єгерською службою доставляється спеціальна кореспонденція);

2.  електронної поштової адреси( cvp.official@tax.gov.ua);

3. СЕВ( Система електронної взаємодії) та ЕКПП (електронний кабінет платника податків).

Усі документи, що надходять до Міжрегіонального управління вищезазначеними засобами доставки, приймаються централізовано службою діловодства.

У службі діловодства розкриваються всі конверти, крім тих, що мають напис: «особисто», «не розкривати», «розкривати в присутності ...».

Документ повертається відправникові без розгляду у разі:

-  відсутності додатків, зазначених у документі, або окремих аркушів, а також за наявності помилок в оформленні документа, що унеможливлює його виконання (відсутність підпису, відбитка печатки, грифу затвердження, відсутність адресата  тощо);

-  документ  надійшов не за адресою, якщо адресат не Міжрегіональне управління (адреса Центрального міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків  для листування- 02068, м. Київ, вул. Олександра Кошиця,3).