Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У ДПС проведено черговий семінар для працівників щодо особливостей кампанії одноразового добровільного декларування

опубліковано 27 жовтня 2021 о 15:35

Питанням, які виникають у платників податків під час заповнення декларацій під час одноразового добровільного декларування, порядку проведення камеральної перевірки декларацій та посиленню роз’яснювальної роботи був присвячений семінар для працівників територіальних органів ДПС, який відбувся 27 жовтня.

Під час заходу аналізувалися технічні питання, які виникають у платників під час заповнення декларацій, дії працівників ДПС щодо допомоги платникам, алгоритм проведення камеральних перевірок тощо.

«Камеральна перевірка, яку проводять податківці, виявляє логічні та арифметичні помилки, яких припускаються платники податків при заповненні декларації. Наголошую, що ДПС приймає інформацію, зазначену у декларації та не перевіряє джерела походження задекларованих активів», - підкреслила заступник директора Департаменту податкового адміністрування Тетяна Мігас.

Під час семінару також наголошувалось на необхідності подовження роз’яснювальних заходів для платників та наданні максимальної інформації щодо процесу одноразового (спеціального) добровільного декларування у прийнятних для платників форматах.

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу “InfoTAX