Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

До уваги великих платників!

опубліковано 05 січня 2023 о 12:00

Державною податковою службою України затверджено Реєстр ВПП на 2023 рік відповідно до критеріїв «великого платника», визначених Податковим кодексом, до якого включено 1560 ВПП.

Центральне міжрегіональне управління ДПС по роботі з великими платниками податків раде вітати у своєму колективі нових 175 платників, які почали обслуговувати у нас з початку 2023 року.

Зверніть увагу, що код  контролюючого органу Центрального управління – 3100.

Електронний договір, чинний за попереднім місцем податкового обліку, не потребує поновлення чи переукладання з Центральним управлінням великих платників.

Інформуємо, що кожному платнику в Центральному управлінні великих платників призначається персональний координатор з метою забезпечення ефективної взаємодії та якісного обслуговування.

Орієнтуючись на потреби великого платника наші координатори забезпечують взаємодію з усіма структурними підрозділами Центрального управління великих платників з метою якнайшвидшого вирішення питань, які у Вас виникають.

Інформацію про свого персонального координатора  можна буде дізнатися на нашому сайті найближчим часом. Слідкуйте за нашими новинами та повідомленнями!